De creatieve afdeling binnen de organisatie

Afdeling Marketing

Onze marketing afdeling is verantwoordelijk voor alle creatieve communicatie uitingen. Verschillende soorten content worden vanuit de marketing gecreëerd en verspreid.  

Afdeling marketing

Content creatie

Op de marketing worden verschillende types content gecreëerd en verspreid.

Website onderhoud

De websites worden vanuit marketing onderhouden en bijgewerkt. Zo staan de meest recente producten en diensten op de wesbites.

Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie en advertenties zijn belangrijk. De marketing optimaliseert deze en stuurt dit regelmatig bij.

Social media

Onze marketing afdeling is verantwoordelijk voor de social media. Zo zien (potentiële) klanten regelmatig ons voorbij komen op social media.

Het merk OfficeGrip op de kaart zetten

De marketing afdeling zorgt ervoor dat (potentiële) klanten onze website kunnen vinden. Dit doen wij door verschillende technieken toe te passen, waardoor wij goed vindbaar zijn op verschillende kanalen. Organisaties kunnen op deze manier onze dienstverlening makkelijk vinden. De marketing afdeling is daarin vaak het eerste contactpunt met de (potentiële) klant.

Marketing afdeling

Conversies optimaliseren

De online wereld is constant in beweging. Daarom optimaliseren wij onze website en andere kanalen om de conversies te verhogen. Bij de marketing wordt er gekeken naar zoekmachine optimalisatie, advertenties, social media, e-mailmarketing en nog veel meer. Dit om onze (potentiële) klanten optimaal van informatie te voorzien. Met onze marketing strategie trekken wij nieuwe klanten aan en laten wij deze kennis maken met het OfficeGrip merk.

Creatief bezig zijn

Bij de marketing afdeling wordt continu gewerkt om onze klanten optimaal op de hoogte te houden. Dit doen wij door verschillende kanalen op een creatieve manier in te zetten om onze klanten optimaal te informeren.

Het marketing team

Ons marketing team is elke dag bezig om het maximale uit onze (online) kanalen te halen. In de breedste zin van het woord zijn wij bezig om onze marketing zo goed mogelijk te organiseren. Dit doen wij met verschillende tools die ons in staat stellen om creatief bezig te zijn!

Werken op Support