Het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent.

Human Resources

Onze Human Resources-afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van alle aspecten van onze medewerkers. We streven ernaar om onze medewerkers te ondersteunen, te inspireren en te laten groeien, zodat ze hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Afdeling Productivity

Werving en selectie

Human Resources voert wervingscampagnes, screenen sollicitaties en voeren interviews om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke kandidaten selecteren.

Ontwikkeling

Deze afdeling identificeert trainingsbehoeften, organiseert opleidingen en workshops om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich voortdurend kunnen ontwikkelen.

Prestatiebeheer

Om continu de prestaties van onze medewerkers te verbeteren worden vooraf doelstellingen opgesteld en later geanalyseerd.

Engagement

Het team zet zich in voor het creëren van een positieve en inclusieve werkomgeving. Wij vinden het belangrijk dat de betrokkenheid van onze medewerkers wordt vergroot.

Betrokkenheid en respect

Bij OfficeGrip vinden we een open communicatie en respect erg belangrijk. We moedigen onze medewerkers aan om hun ideeën en feedback te delen en werken samen als een hecht team om onze doelen te bereiken. Wat ons echt onderscheidt, is onze betrokkenheid bij het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We begrijpen dat onze mensen de drijvende kracht achter ons succes zijn en we zetten ons in om hun tevreden te houden.

Productivity afdelingen

Ontwikkeling van medewerkers stimuleren

Werken op de Human Resources-afdeling bij OfficeGrip biedt een unieke kans om een belangrijke rol te spelen in het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers. We streven naar een cultuur van leren en groeien. We investeren in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en bieden hun kansen om zichzelf sterk te ontwikkelen.

Hieronder staan de verschillende functies binnen Human Resources:

  1. HR-Manager
  2. Talent Acquisition Manager