Een vlotte implementatie van onze technologische oplossingen garanderen.

Deployment

Onze Deployment-afdeling is een cruciale afdeling die verantwoordelijk is voor het succesvol implementeren en uitrollen van onze technologische oplossingen bij onze klanten. Wanneer onze producten en diensten de ontwikkelingsfase voorbij zijn, is het de taak van ons Deployment team om ervoor te zorgen dat ze soepel worden geïmplementeerd en dat onze klanten de volledige voordelen kunnen benutten.

Afdeling ICT

Zakelijke omgevingen inrichten

Jij bent verantwoordelijk voor de technische implementatie bij de klant.

Veilige werkomgevingen

De nieuwste beveiligingsmogelijkheden pas jij direct toe, waardoor er veiliger kan worden gewerkt.

Migraties van omgevingen

Onze Deployment-afdeling voert verschillende migraties uit bij onze klanten.

Technische oplossingen implementeren

Klanten komen met technische vraagstukken. Jij weet deze optimaal te implementeren binnen hun omgeving.

Verwachtingen waarmaken

Ons Deployment team bestaat uit enthousiaste professionals die gepassioneerd zijn over technologie en gedreven worden door het succes van onze klanten. Onze teamleden moedigen we aan om nieuwe ideeën te delen en bij te dragen aan het verbeteren van onze processen. We begrijpen dat de implementatie van nieuwe technologie een grote impact kan hebben op de dagelijkse operaties van onze klanten. Daarom werken we nauw samen om ervoor te zorgen dat elke implementatie voldoet aan hun verwachtingen en behoeften.

Microsoft 365
ICT afdeling

Tastbare impact

Werken op de Deployment-afdeling bij OfficeGrip biedt een unieke kans om een tastbare impact te hebben op het succes van onze klanten en natuurlijk de organisatie zelf. Je speelt een essentiële rol bij het realiseren van onze technologische oplossingen en de basis van onze klanttevredenheid.

Hieronder staan de verschillende rollen binnen onze Deployment-afdeling:

  1. Manager Customer Care
  2. Teamlead Deployment
  3. Cloud Engineer