Het trainen van klanten na de implementatie van de moderne werkplek.

Adoption

Onze Adoption-afdeling is verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van onze (nieuwe) klanten. Het Adoption-team geeft trainingen, helpt op locatie onze klanten en zorgt ervoor dat organisaties effectiever Microsoft 365 gebruiken.

Afdeling adoptie

Trainingen geven

Jij begeleidt klanten door de juiste trainingen te geven. Bij Adoption helpen wij werknemers optimaal gebruik te maken van onze technologische oplossingen.

Groepstrainingen

Met de groepstrainingen helpen wij direct een groot aantal gebruikers op weg met Microsoft 365. Op die manier draag jij bij aan een succesvolle implementatie.

Een-op-een trainingen

Met een-op-een trainingen worden gebruikers persoonlijk begeleid. Dit geeft hun meer ruimte om vragen te kunnen stellen.

Floorwalken

Met ons floorwalk traject lopen wij rond bij onze klanten. Zo kunnen zij tijdens hun werkzaamheden direct vragen stellen en geholpen worden.

Toonaangevend adoptieproces

Ons adoptieproces helpt klanten veiliger & productiever te werken met de nieuwste IT-omgevingen. Met verschillende soorten trainingen helpt onze Adoption-afdeling werknemers sneller op weg in de nieuwe online omgeving. Dit doen wij om onze klanten een fijne introductie te geven van de moderne werkplek.

Adoptieproces
Sales klantrelaties

Complete ondersteuning in het adoptieproces

Het optimaal gebruiken van een nieuwe IT-omgeving is essentieel. Onze klanten kiezen voor een nieuwe IT-omgeving om veiliger en productiever te werken. Als Adoption-consultant help jij met trainingen en persoonlijke begeleiding klanten het maximale uit hun IT-omgeving te halen.

Optimale begeleiding

Je vindt het leuk om klanten te helpen. Ons adoptietraject is erop gericht om gebruikers zo snel mogelijk op weg te helpen in hun Microsoft 365 omgeving. Dit doen wij door groepstrainingen, een-op-een trainingen of floorwalking trajecten.

Het Adoption team

Ons Adoption team ondersteunt klanten door persoonlijke begeleiding te bieden. Een IT-traject is alleen succesvol als organisaties efficiënt werken met de nieuwe omgeving. Door een succesvol adoptie-traject worden werknemers optimaal betrokken bij hun nieuwe IT-omgeving. Dit zorgt voor een hogere tevredenheid bij onze klanten en helpt ons daardoor groeien!

Hieronder staan de verschillende rollen binnen onze Adoption-afdeling:

  1. Teamlead Business Consultancy
  2. Floorwalker
  3. Adoption & Change Consultant
Werken op Support