Het vormgeven van de digitale toekomst.

Hardware

Onze Hardware-afdeling speelt een cruciale rol in het leveren van producten die essentieel zijn voor het functioneren van onze moderne systemen.

Afdeling hardware

Advies

Met behulp van technische expertise geeft onze Hardware-afdeling het juiste advies om producten te kunnen leveren die voldoen aan de behoeften van de klant.

Productcategorie beheren

Jij houdt de nieuwste technologische ontwikkelingen goed in de gaten en koopt de juiste apparatuur in. Zo behouden wij de geschikte voorraad aan producten.

Proactieve houding

Het team benadert proactief onze huidige klantengroep. Op deze manier brengen wij hun behoeftes op het gebied van hardware in kaart om dit te kunnen leveren.

Webshop beheer

Wij verkopen onze producten aan bestaande en nieuwe klanten via de webshop. Jij bent verantwoordelijk om dit bij te werken, zodat alles online duidelijk weergegeven wordt.

Bedrijven voorzien van de nieuwste hardware

De ontwikkelingen op het gebied van Hardware gaan snel. Jij weet klanten optimaal te adviseren en de juiste apparatuur te verkopen. Onze Hardware-afdeling richt zich op onze bestaande Hardware kring, maar groeit ook hard door het aantrekken van nieuwe klanten.

Hardware OfficeGrip
Afdeling hardware OfficeGrip

Samenwerken met leveranciers

Wij werken nauw samen met onze leveranciers. Mede hierdoor kunnen wij onze hardware voor concurrerende prijzen aanbieden aan onze klanten. Samen met onze afdeling Customer Care worden laptops ook voorzien van de benodigde software, waardoor klanten compleet ontzorgd worden.

Hoogwaardige producten

Ons Hardware team bestaat uit gepassioneerde professionals die gedreven worden door technologie en innovatie. Wat ons echt onderscheidt, is het leveren van hoogwaardige producten die de basis vormen voor technologische vooruitgang. We streven ernaar om producten te leveren die betrouwbaar zijn en bijdragen aan de evolutie van technologie.

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Bij OfficeGrip bieden wij de mogelijkheid om verschillende Microsoft certificeringen te behalen. Verder is het mogelijk om verschillende cursussen en trainingen te volgen, waardoor jij jezelf optimaal kan ontwikkelen.

Dit zijn de verschillende rollen binnen onze Hardware-afdeling:

  1. Teamlead Hardware
  2. Accountmanager Hardware
Projecten afdeling OfficeGrip