Het beschermen van onze klanten en hun waardevolle gegevens.

Security

Onze technologie is een integraal onderdeel van Officegrip. Security is dan ook één van onze belangrijkste pijlers. Onze Security-afdeling is verantwoordelijk voor het identificeren, analyseren en beperken van beveiligingsrisico’s die onze klanten kunnen bedreigen. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat de data van onze klanten beschermd zijn tegen cyberaanvallen en dat hun gevoelige informatie veilig wordt bewaard.

Afdeling adoptie

Risicoanalyse

Ons team voert risicoanalyses uit om de kwetsbaarheden in de systemen van onze klanten te achterhalen. We evalueren potentiële bedreigingen en bepalen de impact hiervan.

Beveiligingsoplossingen

Op basis van onze risicoanalyse implementeren we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen voor onze klanten, om op die manier hun systemen te beschermen.

Monitoring en detectie

Security zorgt ervoor dat de beveiliging van onze klanten wordt gemonitord. Hierdoor kunnen we ongebruikelijke activiteiten detecteren en direct reageren om verdere schade te voorkomen.

Bestreiding

In het geval van een incident, reageert ons team onmiddellijk om de situatie te onderzoeken, beheersen en herstellen.

Continue blijven innoveren

Onze Security-afdeling bestaat uit gepassioneerde professionals die zich volledig inzetten voor het beschermen van onze klanten tegen digitale dreigingen. Onze medewerkers blijven op de hoogte van de nieuwste beveiligingstrends en technologieën om altijd voorop te lopen in de strijd tegen cyberdreigingen. Bij OfficeGrip begrijpen we dat beveiliging geen eenmalige inspanning is, maar een voortdurende inspanning. Daarom zijn we altijd alert en klaar om snel te handelen om onze klanten te beschermen.

Adoptieproces
Sales klantrelaties

Digitale veiligheid waarborgen

Werken op de Security-afdeling bij OfficeGrip biedt een unieke kans om een belangrijke rol te spelen in de digitale beveiliging van onze klanten. Je speelt een essentiële rol bij het communiceren van onze toewijding aan digitale veiligheid en privacy. Als je gedreven bent door digitale veiligheid, technologie en het beschermen van waardevolle gegevens, dan is de Security-afdeling bij OfficeGrip de perfecte plek voor jou. Doe mee met ons toegewijde team en draag bij aan de beveiliging van onze klanten tegen cyberbedreigingen.

Hieronder staan de verschillende rollen binnen onze Security-afdeling:

  1. Security Manager
  2. Cloud Security Engineer