LEUKSTE ICT PARTNER

VAN NEDERLAND

Bij OfficeGrip heerst er een informele werksfeer. Wij geloven dat mensen die plezier hebben bij hun werk beter presteren. Dit doen wij met gezellige lunches, bedrijfsuitjes & nog meer activiteiten. Met deze formule halen we het maximale uit de carrières van onze OfficeGrippers.

Werknemers spelen fifa
ICT'er aan het werk

BEPAAL JE

EIGEN SUCCES

Bij OfficeGrip nemen we mensen aan die graag aan zichzelf willen werken. OfficeGrip is een organisatie die je de vrijheid geeft om zelf met bepaalde initiatieven te komen. Goede nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Daarnaast is er bij OfficeGrip veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Met OfficeGrip haal je het meeste uit je persoonlijke doelen.

WERKEND LEREN

“Be passionate and bold. Always keep learning. You stop doing useful things if you don’t learn.” – Satya Nadella. Een quote die bij OfficeGrip in grote letters op de muur staat. Bij OfficeGrip vinden wij het belangrijk dat onze OfficeGrippers constant blijven leren. Dit zorgt er namelijk voor dat onze organisatie blijft groeien en scherp blijft. Samen met OfficeGrip haal je het meeste uit je carrière.

Floorwalker geeft toelichting