ACTIVITEITEN BUITEN

DE KANTOORUREN

Werk is nog veel leuker als je het goed kan vinden met je collega’s. Om deze reden beschikt OfficeGrip over een personeelsvereniging. De ‘P.V.’ verzorgt onder andere bootcamps, barbecues, teambuilding activiteiten en nog veel meer. Buiten de kantoortijden is werken bij OfficeGrip dus ook een feestje!

Gezellige bedrijfslunch
Lunch and learn sessie

OVERIGE

ACTIVITEITEN

Naast de activiteiten die door de personeelsvereniging worden georganiseerd, vinden er ook evenementen plaats die wat meer werk gerelateerd zijn. Afgelopen jaren werd bijvoorbeeld de Microsoft Tech-Summit in Amsterdam bezocht met het team. Op deze manier blijven OfficeGrippers betrokken bij de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

ONZE LUNCHES

Elke dag wordt er gezamelijk geluncht bij OfficeGrip. Tijdens de lunch is er altijd tijd voor ontspanning, door bijvoorbeeld een potje FIFA of tafeltennis. Soms wordt de lunch ook gebruikt voor een productieve ‘lunch & learn’ sessie. Tijdens zo’n sessie worden alle deelnemers getraind op een vooraf besproken onderwerp. Zo haal je bij OfficeGrip het maximale uit je hele werkdag.

informele bedrijfslunch