Support2019-07-12T08:45:08+02:00
afdeling-support-1

AFDELING
SUPPORT

Bellende support engineer

ICT-VRAAGSTUKKEN

OPLOSSEN VOOR

ONZE KLANTEN

Als een klant van OfficeGrip haar nieuwe IT-omgeving gaat gebruiken, komt het voor dat hierbij vragen ontstaan bij de klant. Vragen van technische aard los jij op voor onze klanten. Het Support team helpt onze klanten door inkomende vragen op te lossen zodat de klant weer snel en optimaal haar werkzaamheden kan hervatten.

JE KENNIS

UITBREIDEN

Jij krijgt als support engineer binnen OfficeGrip de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen die je direct kan toepassen in de praktijk. Er zijn vanuit Microsoft veel verschillende examens beschikbaar die van grote waarde zijn op jouw kennisniveau. OfficeGrip stimuleert en coacht jouw in je ontwikkeling.

Werkend leren

HET SUPPORT TEAM

Het Support team bestaat momenteel uit 18 Engineers, verdeeld over vestigingen Roosendaal en Amsterdam. Het hechte team zorgt voor een fijne informele sfeer die ervoor zorgt dat jouw werk leuk is en blijft. Deel zijn van het Support team betekent klantvriendelijk en professioneel zijn tegenover klanten van OfficeGrip. Naast het werk worden er regelmatig leuke uitjes gepland met het hele team. Lunchen doe je gezellig samen met je collega's.

afdeling-support-4

De Support Afdeling

de support afdeling

Klanten assisteren met hun nieuwe omgeving

Wanneer een cliënt van OfficeGrip hun nieuwe IT-omgeving in ontvangst heeft genomen en gaat gebruiken, komt het regelmatig voor dat zij vragen hebben over hun nieuwe omgeving. Adoptie van een nieuwe werkwijze in de Cloud kan soms lastig zijn. Het Support team helpt onze cliënten door inkomende vragen op te lossen zodat de cliënt weer zo goed mogelijk verder kan met zijn of haar werkzaamheden.

Je kennis uitbreiden

Werkend leren

Bij OfficeGrip krijgen onze Support Engineers de mogelijkheid om nieuwe kennis op te doen die zij later kunnen gebruiken in de praktijk. Er zijn vanuit Microsoft veel verschillende examens beschikbaar die van grote waarde kunnen zijn op het kennisniveau van de Support afdeling. Een goede manier om je CV aan te vullen, uiteraard op kosten van OfficeGrip!

Het support team

Gezellige bedrijfslunch

Het Support team bestaat momenteel uit 22 engineers. Op de Support afdeling heerst er een fijne informele sfeer die ervoor zorgt dat het werk leuk is en blijft. Deel zijn van het Support team betekent klantvriendelijk en professioneel zijn tegenover OfficeGrip haar cliënten. Naast het werk worden er ook regelmatig uitjes gepland met het hele team. Ook wordt er altijd samen met de hele afdeling geluncht.

Solliciteer op Support vacatures bij OfficeGrip

Verder lezen?

De stage van Wessel.

De stage van Wessel op de Digital Strategy afdeling. Wessel heeft het afgelopen halfjaar stage gelopen bij OfficeGrip op de Digital Strategy afdeling. Tijdens zijn stage heeft hij veel [...]

De stage van Thijs.

De stage van Thijs op de Projecten afdeling. Thijs heeft zijn stage gelopen op de afdeling Projecten. In dit blog lees je over zijn leertraject met betrekking tot ICT [...]

Contact informatie

Ga naar de bovenkant