Implementeren van projecten

Afdeling Projecten

Onze afdeling projecten is het hart van de organisatie. Dit is de plek waar alle projecten terecht komen en waar deze worden uitgevoerd.

Afdeling projecten

Projectteam aansturen

Jij stuurt de verschillende projectteams aan en helpt om een succesvolle implementatie te realiseren. Communiceren is essentieel in jouw vakgebied.

Planning bewaken

Het bewaken van de planning is belangrijk. Jij kijkt of de afspraken met betrekking tot de voortgang, budget en resources wordt nageleefd.

Vertaalslag

Jij maakt de vertaalslag van functioneel naar technisch en vice versa. Zo weten klanten en collega's wat zij kunnen verwachten.

Nazorg & evaluatie

Een project wordt opgeleverd en vereist altijd nazorg. Jij kijkt of alles goed is verlopen en lost eventuele knelpunten op, zodat onze klanten tevreden zijn.

Aansturen van verschillende afdelingen

Als project manager ben je de spin in het web. Jij behoudt het overzicht en maakt een IT-implementatie succesvol. Samen met jouw collega’s houd je nauwlettend de projectvoortgang in de gaten en stuur je aan waar dat nodig is. Op deze manier zorg jij ervoor dat projecten in een succes eindigen.

Projecten OfficeGrip
Afdeling projecten OfficeGrip

De brug tussen functioneel en technisch

Als project manager ben jij de brug tussen de functionele vraag en de technische oplossing. Jij helpt onze klanten door de juiste producten te adviseren en mee te denken met de klant. De klant kan bij jou terecht voor passend advies met betrekking tot zijn IT-traject. Wij begeleiden jou en geven de juiste trainingen, zodat jij optimaal voorbereid bent voor deze vragen.

Werken in een leuk team

Werksfeer vinden wij heel belangrijk. De afdeling projecten is erg dynamisch, waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten vanaf elke locatie kunnen werken. Daarom creëren wij een fijne werksfeer waarin jij lekker jezelf kan zijn.

Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Bij OfficeGrip bieden wij de mogelijkheid om verschillende Microsoft certificeringen te behalen. Verder is het mogelijk om verschillende cursussen en trainingen te volgen, waardoor jij jezelf optimaal kan ontwikkelen.

Projecten afdeling OfficeGrip