Technische implementaties

Afdeling ICT

Onze ICT afdeling is verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van technische oplossingen. Dit doen wij met Cloud Engineers, Dynamics experts en Netwerk experts. Zo helpen wij onze klanten het maximale uit hun ICT omgeving te halen.

Afdeling ICT

Zakelijke omgevingen inrichten

Jij bent verantwoordelijk voor de technische implementatie bij de klant.

Veilige werkomgevingen

De nieuwste beveiligingsmogelijkheden pas jij direct toe, waardoor er veiliger wordt gewerkt.

Migraties van omgevingen

Onze ICT afdeling voert verschillende migraties uit bij onze klanten.

Technische oplossingen implementeren

Klanten komen met technische vraagstukken. Jij weet deze optimaal te implementeren binnen hun omgeving.

De beste ICT omgevingen maken

Onze ICT afdeling is elke dag bezig om de nieuwste ICT oplossingen te implementeren. Dit kunnen Microsoft 365 omgevingen zijn of het inrichten van fysieke producten. Denk dan aan netwerk switches en firewalls voor organisaties. Met de verschillende oplossingen creëren onze ICT’ers de mooiste omgevingen voor onze klanten.

Microsoft 365
ICT afdeling

Ontwerpen van technische oplossingen

Als ICT’er ben je verantwoordelijk voor het creëren van technische oplossingen. Onze ICT’ers ontwerpen een technisch plan en kijken samen met collega’s naar de haalbaarheid. Dit wordt in samenwerking met de projectmanager en de klant gedaan, waardoor de omgeving optimaal aansluit bij de wensen van de klant.

Technische implementaties

Onze ICT’ers creëren de technische implementaties voor onze klanten. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende oplossingen die wij implementeren bij onze klanten. Dit kunnen softwarematige en hardwarematige oplossingen zijn.

Het ICT Team

Ons ICT team bestaat uit gedreven werknemers die een passie hebben voor ICT. Wij hebben verschillende soorten ICT’ers die allemaal een apart focusgebied hebben. Op deze manier kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen met complexe ICT oplossingen.