Marketing2019-07-12T08:51:50+02:00
afdeling-marketing-1

AFDELING
MARKETING

Overleg afdeling marketing

OFFICEGRIP IN DE

MARKT ZETTEN

OfficeGrip wil graag zoveel mogelijk bedrijven in het MKB voorzien van de beste ICT-omgeving in de Cloud. Om deze reden is het belangrijk dat OfficeGrip vindbaar is voor potentiële klanten. De afdeling Marketing van OfficeGrip zorgt ervoor dat OfficeGrip prominent aanwezig is en dat bedrijven de informatie ontvangen die zij nodig hebben. Om dit te kunnen realiseren wordt er ingezet op verschillende platformen en media.

CONVERSIE

OPTIMALISATIES

Een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling Marketing is het optimaliseren van verschillende types conversie. Een essentieel aspect hierbij is de website van OfficeGrip. Hoe zorgt de afdeling Marketing ervoor dat er zoveel mogelijk interactie is met de website? Waar vindt deze interactie plaats? En waarom is dit zo? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen waarmee de afdeling Marketing zich dagelijks bezig houdt.

werkende marketeer

INFORMATIEBEHOEFTES
VERVULLEN

De website van OfficeGrip speelt natuurlijk een belangrijke rol in het voorzien van informatie voor zowel onze potentiële als onze huidige klanten. Deze informatie moet uiteraard up to date blijven. Dit doet de afdeling Marketing door zo goed mogelijk samen te werken met andere afdelingen zoals de afdeling Sales of de afdeling Projecten. Op deze manier zorgt OfficeGrip ervoor dat altijd de juiste en gewenste informatie beschikbaar is.

Overleg werknemers met tablet

De marketing afdeling

marketeer met scrum bord

OfficeGrip in de markt zetten

OfficeGrip wil graag zoveel mogelijk bedrijven in het MKB voorzien van de beste ICT-omgeving in de Cloud. Om deze reden is het belangrijk dat OfficeGrip vindbaar is voor potentiële cliënten. De Marketing afdeling van OfficeGrip zorgt ervoor dat OfficeGrip prominent aanwezig is en dat bedrijven de informatie ontvangen die zij nodig hebben. Om dit te kunnen realiseren wordt er ingezet op verschillende platformen en media.

Conversie optimalisaties

werkende marketeer

Een onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van de Marketing afdeling is het optimaliseren van verschillende types conversie. Een essentieel aspect hierbij is de website van OfficeGrip. Hoe zorgt de Marketing afdeling ervoor dat er zoveel mogelijk interactie is met de website? Waar vind deze interactie plaats? En waarom is dit zo? Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen waarmee de Marketing afdeling zich dagelijks bezig houdt.

Informatiebehoeftes vervullen

Overleg werknemers met tablet

De website van OfficeGrip speelt uiteraard een belangrijke rol in het voorzien van informatie voor zowel onze potentiële als onze huidige cliënten. Deze informatie moet uiteraard up to date blijven. Dit doet de Marketing afdeling door zo goed mogelijk samen te werken met andere afdelingen zoals de Digital Strategy afdeling of de Deployment afdeling. Op deze manier zorgt OfficeGrip ervoor dat altijd de juiste en gewenste informatie beschikbaar is.

Solliciteer op Marketing vacatures bij OfficeGrip

Verder lezen?

De stage van Chris.

De stage van Chris Ongeveer een jaar geleden begon ik met mijn stage bij OfficeGrip. Ik wou tijdens mijn stage graag meer leren over het vakgebied (online) marketing, [...]

Wat is Floorwalken?

Wat is floorwalken? Wekelijks gaat Devin op bezoek bij verschillende cliënten van OfficeGrip om te floorwalken. In dit blog lees je alles over wat floorwalken precies is en wat [...]

Contact informatie

Ga naar de bovenkant