De Inkoop afdeling2018-10-23T08:30:03+02:00
de inkoop afdeling

AFDELING
HARDWARE

afdeling-hardware-2

BEDRIJVEN VAN DE

NIEUWSTE HARDWARE

VOORZIEN

Iedere organisatie heeft goede hardware nodig. Bij OfficeGrip vinden we het belangrijk dat onze klanten werken met de juiste apparatuur die optimaal aansluit op de behoeften van de werknemer zodat deze snel en probleemloos kan werken. Om deze reden heeft OfficeGrip haar eigen Hardware afdeling waar klanten terecht kunnen met al hun hardware vraagstukken. Momenteel bestaat de afdeling Hardware van OfficeGrip uit drie hardware guru’s.

INKOMENDE &

UITGAANDE ORDERS
MANAGEN

De afdeling Hardware is een hecht samenwerkend team. Door goed samen te werken met onze leveranciers, kan OfficeGrip concurrerende prijzen bieden voor hardware aan onze klanten. De afdeling Hardware werkt veel samen met de afdeling Support. Samen beheren zij inkomende hardware orders voor onze klanten.

afdeling-inkoop-3

ADVIES OP MAAT

Het klantenbestand van OfficeGrip is in de afgelopen jaren hard gegroeid. Er is vaak sprake van veel onderscheid in de hardware behoeftes. Om deze reden wil OfficeGrip haar cliënten graag voorzien van hardware advies op maat. De afdeling Hardware vormt een advies voor organisaties door middel van oriënterende gesprekken. Op deze manier zorgt OfficeGrip ervoor dat bedrijven altijd voorzien zijn van de hardware die bij hun past.

hardware advies op maat

De inkoop afdeling

de inkoop afdeling

Bedrijven van de nieuwste hardware voorzien

Tegenwoordig heeft iedere organisatie goede hardware nodig om het werk netjes en veilig te kunnen uitvoeren. Bij OfficeGrip vinden we het wenselijk dat onze cliënten werken met apparatuur die de veiligheid van hun organisatie waarborgt. Om deze reden heeft OfficeGrip haar eigen hardware afdeling waar cliënten terecht kunnen met al hun hardware vraagstukken. Momenteel bestaat de inkoop afdeling van OfficeGrip uit twee hardware guru’s.

Inkomende & uitgaande orders managen

hardware doos wordt uitgepakt

In het Digital Strategy team werken bij OfficeGrip is een echte teamjob. Samen met je collega’s zorg je dat er afspraken worden gemaakt en dat deze vervolgens efficiënt worden ingepland. Het bezoeken van afspraken doe je in eerste instantie samen met een collega. Op deze manier kun je goed van elkaar leren en elkaar aanvullen. Na een tijdje is er uiteraard ook de mogelijk om je eigen afspraken te maken, te plannen en uit te voeren.

Advies op maat

hardware advies op maat

Het klantenbestand van OfficeGrip is in de afgelopen jaren hard gegroeid. Er is vaak sprake van veel onderscheid in de hardware behoeftes. Om deze reden wil OfficeGrip haar cliënten graag voorzien van hardware advies op maat. De inkoopafdeling vormt een advies voor organisaties door middel van oriënterende gesprekken. Op deze manier zorgt OfficeGrip ervoor dat bedrijven altijd voorzien zijn van de hardware die bij hun past.

Solliciteer op Inkoop vacatures bij OfficeGrip

Verder lezen?

De stage van Chris.

De stage van Chris Ongeveer een jaar geleden begon ik met mijn stage bij OfficeGrip. Ik wou tijdens mijn stage graag meer leren over het vakgebied (online) marketing, [...]

Wat is Floorwalken?

Wat is floorwalken? Wekelijks gaat Devin op bezoek bij verschillende cliënten van OfficeGrip om te floorwalken. In dit blog lees je alles over wat floorwalken precies is en wat [...]

Contact informatie

Ga naar de bovenkant