Werken bij OfficeGrip

Bij OfficeGrip leveren 75+ collega’s een unieke bijdrage om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken.

Uitgelichte vacatures

Bij OfficeGrip zijn wij op zoek naar jou! Bekijk hier onze uitgelichte vacatures of neem direct contact met ons op.

Power Platform Developer
Implementatie coördinator
Als implementatie coördinator ben je de drijvende kracht als het gaat om het leiden en coördineren van implementatieprojecten.
Corporate Recruiter
HR medewerker
Als HR Medewerker bij OfficeGrip speel je een essentiële rol in het ondersteunen van ons personeelsbestand.
Project Manager
Manager Sales
Als Manager Sales ben je verantwoordelijk voor het leiden, motiveren en ontwikkelen van ons marketing- en salesteam om individuele en teamdoelstellingen te behalen.
Teamleider supportdesk
Cloud Security Consultant
We werken steeds meer in de Cloud. Dit brengt voor organisaties veel onzekerheden met zich mee. Hoe zit het met de beveiliging? Zijn mijn gegevens en bestanden wel beschermd? Welke risico’s zijn er nog meer? Als Cloud security consultant help jij onze klanten de antwoorden te vinden en geef je passend advies.
Cloud Engineer vacature
Cloud Engineer
Als Cloud Engineer ben je verantwoordelijk voor het inventariseren, ontwerpen en implementeren van technische oplossingen op basis van de wensen van de klant.
Senior Support Engineer
Senior Support Engineer
Als Support Engineer help jij onze klanten verder op weg in Microsoft 365. Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het aannemen, registreren maar vooral voor het oplossen van de diverse uitdagende incidenten/changes.

Onze organisatie

Bij OfficeGrip maken we plezier, werken wij hard en hebben wij een jong & dynamisch team. Met onze passie voor IT helpen wij klanten veiliger, productiever en slimmer werken. Dit doen wij met een team gepassioneerde IT’ers en de kracht van Microsoft 365.

Homepagina Fifa

Meer dan alleen werk

Ongekende werksfeer

Bij OfficeGrip heerst er een informele werksfeer. Wij geloven dat mensen die plezier hebben in hun werk beter presteren. Daarom lunchen wij gezellig samen, hebben wij bedrijfsuitjes en onze eigen personeelsvereniging. Een potje tafeltennis, FIFA of Mario Kart wordt regelmatig bij ons op kantoor gespeeld. Met deze formule halen wij het maximale uit de carrières van onze OfficeGrippers.

Wij vinden het belangrijk dat onze OfficeGrippers zich continu blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij de mogelijkheden aan om trainingen, cursussen en opleidingen te volgen. Zo halen wij het maximale in onze werknemers naar boven.

Leukste ICT partner van Nederland

Een jong en dynamisch team

Onze organisatie bestaat uit jonge professionals die een passie hebben voor IT. Elke dag leren wij iets van elkaar en ontwikkelen wij ons verder. Dit creëert een leuke dynamiek binnen onze organisatie, waardoor wij het beste uit onze collega’s halen.

Met onze eigen personeelsvereniging “partygrip” organiseren wij de leukste uitjes om elkaar beter te leren kennen. Op vrijdag hebben wij een vrijmibo en genieten wij gezamenlijk van ons broodje kip.

Werkenbij OfficeGrip jong en dynamisch

De groei van OfficeGrip

OfficeGrip is ontstaan vanuit een hechte vriendengroep in 2006. We zijn als een kleine organisatie begonnen en door onze focus op kwalitatieve dienstverlening enorm gegroeid. Door de toegenomen digitalisering blijft onze organisatie doorgroeien, waardoor wij jouw hulp goed kunnen gebruiken!

Waarom werken bij OfficeGrip

Veel vrijheid voor initiatieven

Bij OfficeGrip zijn wij gegroeid door de inzet van onze werknemers. Wij geven onze werknemers de vrijheid om initiatieven uit te voeren. Op deze manier verbeteren wij elke dag onze dienstverlening, waardoor wij steeds verder groeien.

Wij hebben daarom jouw hulp nodig om verder te groeien! Bij OfficeGrip is geen een dag hetzelfde en werken wij aan de mooiste ICT-omgevingen van onze klanten. Bekijk ons verhaal of neem contact met ons op voor vragen over onze organisatie!

Werken bij OfficeGrip vrijheid
Homepagina sollicatie

Neem contact met ons op

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Voor sollicitaties zijn wij het makkelijkste te bereiken via de onderstaande contactgegevens: