Sales2019-07-12T08:51:10+02:00
afdeling-support-4

AFDELING
SALES

afdeling-digital-strategy-2

BEDRIJVEN VOORZIEN

VAN STRATEGISCH

ADVIES

De afdeling Sales zorgt voor nieuwe projecten waarmee de afdeling Projecten aan de slag kan. De afdeling Sales werkt nauw samen met de afdeling Marketing. Vaak zorgt de afdeling Marketing voor de eerste informatievoorziening richting de klant, waarna de afdeling Sales telefonisch contact opneemt met de potentiële klant. Tijdens verschillende gesprekken voorziet het Salesteam een potentiële klant met advies voor de lange termijn. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van roadmaps.

KLANTEN BEZOEKEN

In het Salesteam werken bij OfficeGrip is een echte teamjob. Samen met je collega’s zorg je dat er afspraken worden gemaakt en dat deze vervolgens efficiënt worden ingepland. Het bezoeken van afspraken doe je in eerste instantie samen met een collega. Op deze manier kun je goed van elkaar leren en elkaar aanvullen. Na een tijdje is er uiteraard ook de mogelijk om je eigen afspraken te maken, te plannen en uit te voeren.

afdeling-sales-3

De digital strategy afdeling

Overleg collega's bij whiteboard

Bedrijven voorzien van strategisch advies

De afdeling Digital Strategy zorgt voor nieuwe projecten waarmee de Deployment afdeling aan de slag kan. Afspraken worden in samenwerking met de Marketing afdeling vooral gemaakt via de telefoon. Via telefonisch contact wordt er een afspraak gemaakt met een potentiële cliënt. Tijdens verschillende gesprekken voorziet het team Digital Strategy een potentiële cliënt met advies voor de lange termijn. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van roadmaps.

Afspraken; maken, inplannen, doen

Marketing en Sales stand up

In het Digital Strategy team werken bij OfficeGrip is een echte teamjob. Samen met je collega’s zorg je dat er afspraken worden gemaakt en dat deze vervolgens efficiënt worden ingepland. Het bezoeken van afspraken doe je in eerste instantie samen met een collega. Op deze manier kun je goed van elkaar leren en elkaar aanvullen. Na een tijdje is er uiteraard ook de mogelijk om je eigen afspraken te maken, te plannen en uit te voeren.

Solliciteer op Sales vacatures bij OfficeGrip

Verder lezen?

De stage van Chris.

De stage van Chris Ongeveer een jaar geleden begon ik met mijn stage bij OfficeGrip. Ik wou tijdens mijn stage graag meer leren over het vakgebied (online) marketing, [...]

Wat is Floorwalken?

Wat is floorwalken? Wekelijks gaat Devin op bezoek bij verschillende cliënten van OfficeGrip om te floorwalken. In dit blog lees je alles over wat floorwalken precies is en wat [...]

Contact informatie

Ga naar de bovenkant