Projecten2019-07-12T08:44:11+02:00
Werkende ICT afdeling

AFDELING
PROJECTEN

HET HART

VAN DE

ORGANISATIE

De afdeling Projecten is het hart van de organisatie binnen OfficeGrip. Dit is de plek waar alle projecten terecht komen en waar deze worden uitgevoerd. Elke dag zijn onze Cloud Engineers, Productivity Consultants, Security Officers & Dynamics Consultants bezig met het inventariseren, implementeren & migreren van de IT-omgevingen voor al onze klanten.

ICT'ERS MET

VERSCHILLENDE

ACHTERGRONDEN

Op de afdeling projecten werken verschillende type ICT’ers. Onze medewerkers hebben allemaal een andere achtergrond, opleidingsniveau en leeftijd. Dit zorgt voor een ideale mix op de afdeling. En dat werkt goed, want OfficeGrip is al meer dan 10 jaar ICT-partner voor het MKB.

WERKSFEER

Jij en je collega's zorgen voor een informele werksfeer. Dat is belangrijk, omdat je dan dagelijks met plezier naar het kantoor toe blijft gaan. De afdeling Projecten is erg dynamisch, samen met jouw team zorg je ervoor dat onze klanten altijd en overal onbezorgd kunnen werken.

De afdeling Projecten

Werkende ICT afdeling

Het hart van de organisatie

Overzicht foto deployment afdeling
Bij OfficeGrip is de afdeling Projecten het hart van de organisatie. Dit is namelijk de plek waar alle projecten terecht komen en waar deze worden uitgevoerd. Elke dag zijn OfficeGrip haar Deployment Engineers, SharePoint Consultants, Security Officers & Dynamics Consultants bezig met het inventariseren, implementeren & migreren van de IT-omgevingen van allerlei verschillende soorten organisaties.

ICT’ers met verschillende achtergronden

Op de afdeling projecten werken verschillende type ICT’ers met variërende achtergronden. Door het combineren van ICT’ers met verschillende achtergronden, opleidingsniveaus en leeftijden zorgt OfficeGrip voor de ideale mix op de afdeling. En dat werkt goed, want OfficeGrip is al meer dan 10 jaar ICT-partner voor het MKB.
Werkende deployment engineer

Werksfeer

lachende collega's
Bij OfficeGrip hanteren we een informele werksfeer. Dat is belangrijk, omdat je dan dagelijks met plezier naar het kantoor toe blijft gaan. Op de afdeling Projecten is het wel een kwestie van aanpakken, aangezien het ook druk kan zijn. OfficeGrippers weten dit als geen ander, en door te werken als een team zorgt de deze afdeling ervoor dat de uitvoering van de werkzaamheden altijd optimaal is.

Solliciteer op Project vacatures bij OfficeGrip

Verder lezen?

De stage van Chris.

De stage van Chris Ongeveer een jaar geleden begon ik met mijn stage bij OfficeGrip. Ik wou tijdens mijn stage graag meer leren over het vakgebied (online) marketing, [...]

Wat is Floorwalken?

Wat is floorwalken? Wekelijks gaat Devin op bezoek bij verschillende cliënten van OfficeGrip om te floorwalken. In dit blog lees je alles over wat floorwalken precies is en wat [...]

Contact informatie

Ga naar de bovenkant