Floorwalken2019-08-14T11:48:36+02:00
afdeling-floorwalken-1

DE
AFDELING
FLOOR
WALKEN

Floorwalker geeft toelichting

WAT IS

FLOORWALKEN?

In het jaar 2017 is OfficeGrip begonnen met Floorwalken. In principe is Floorwalken hetzelfde als het geven van training, alleen dan op locatie bij onze cliënten, terwijl zij gewoon doorgaan met hun dagelijkse werkzaamheden. Door de eindgebruiker te voorzien van persoonlijke hulp tijdens zijn of haar werk, zorgt OfficeGrip ervoor dat onze cliënten optimaal gebruik maken van hun nieuwe IT-omgeving in de Cloud.

WAT DOET EEN

FLOORWALKER?

Met het concept Floorwalking biedt OfficeGrip andere organisaties een manier om de medewerkers effectiever en productiever te laten werken. Floorwalking is een slimme aanvulling op een eindgebruikerstraining, waarbij de Floorwalker structureel op de werkvloer (dus tussen de eindgebruikers) aanwezig is. Een OfficeGrip Floorwalker loopt regelmatig rond, beantwoordt individuele vragen van eindgebruikers, lost problemen op, signaleert issues en speelt in op andere gerelateerde zaken.

afdeling-floorwalken-3

WAAROM
FLOORWALKEN?

Een training of cursus is vaak onpersoonlijk. Cursisten zitten met grote groepen in een lokaal en tijd om individuele vragen te beantwoorden is er vaak niet. Ook kan het gebeuren dat medewerkers niet alle vragen durven te stellen die ze zouden willen. Het voordeel van het inzetten van een Floorwalker is de vertrouwensband die deze opbouwt met het personeel en de persoonlijke setting waarin er allerlei vragen kunnen worden gesteld zonder enige vorm van groepsdruk te voelen.

afdeling-floorwalken-4

Solliciteer op Floorwalk vacatures bij OfficeGrip

Verder lezen?

De stage van Chris.

De stage van Chris Ongeveer een jaar geleden begon ik met mijn stage bij OfficeGrip. Ik wou tijdens mijn stage graag meer leren over het vakgebied (online) marketing, [...]

Wat is Floorwalken?

Wat is floorwalken? Wekelijks gaat Devin op bezoek bij verschillende cliënten van OfficeGrip om te floorwalken. In dit blog lees je alles over wat floorwalken precies is en wat [...]

Contact informatie

Ga naar de bovenkant